ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 142, ΙΛΙΟΝ - Τηλ.: 210 2637133

Οικιακοί Χώροι PDF Εκτύπωση E-mail

Η ΛΥΣΙΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ είναι μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, που δραστηριοποιείται στις ειδικές απολυμαντικές εφαρμογές (απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις, fumigations, κ.α.)

 

Η δημόσια υγεία αποτελεί ύψιστο αγαθό και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε καλύπτουν όλο το φάσμα διαχείρισης παρασίτων υψηλού επιπέδου. Αναλύουμε κάθε πρόβλημα ξεχωριστά επιτυγχάνοντας σίγουρο αποτέλεσμα με μηδενική επιβάρυνση για το περιβάλλον και απόλυτη ασφάλεια για τον άνθρωπο. Δεν αντιμετωπίζουμε, απλά, τα εν λόγω προβλήματα αφού παρουσιαστούν αλλά αποτρέπουμε την εμφάνισή τους. Λόγω της ιδιαίτερης φύσης της συγκεκριμένης εργασίας (ψεκασμός χώρων), φροντίζουμε τα υλικά που χρησιμοποιούμε να είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

Διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο σε θέματα εξοπλισμού, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σκευάσματα εντελώς φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

Ο συνδυασμός προσωπικού, τεχνολογίας και σκευασμάτων κάνει την ΛΥΣΙΣ ικανή να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα, τόσο σε ιδιωτικό επίπεδο όσο και σε επιχειρήσεις που απαιτούν ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρασιτοκτονίας.

 

Απεντομώσεις // Μυοκτονίες // Απολυμάνσεις
Πτηνά // Ερπετά // Απολύμανση W.C. // Αρωματισμός Χώρου

 

 

 

Απολυμάνσεις

Για τα εστιατόρια και τους χώρους μαζικής εστίασης ένα ασφαλές, ευχάριστο και απαλλαγμένο από επιβλαβείς οργανισμούς περιβάλλον είναι κρίσιμο για την επιτυχία.