ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 142, ΙΛΙΟΝ - Τηλ.: 210 2637133

Προφίλ PDF Εκτύπωση E-mail

Η  ΛΥΣΙΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ιδρύθηκε το 2002 από τον γεωπόνο κ. Παινέση Μαρίνο με αντικείμενο εργασιών την παροχή υπηρεσιών δημόσιας υγείας και την αρχιτεκτονική τοπίου. Στην συνέχεια πλαισιώθηκε από εξειδικευμένους συνεργάτες - επιστήμονες (γεωπόνοι, χημικοί, πολ. Μηχανικοί ) διευρύνοντας τα πεδία δραστηριότητας της εταιρίας και από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για τις εφαρμογές που απαιτούνται ανά περίπτωση.

 

Η ΛΥΣΙΣ εφαρμόζει συστήματα ποιότητας ISO 9001-2008, ISO 14001:2004, ISO 18001:2007 και  χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές και πρωτοπόρα σκευάσματα , έχει ήδη αποκτήσει ένα ευρύ πελατολόγιο , το οποίο συνεχώς αυξάνεται.


Η εταιρεία "ΛΥΣΙΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ" είναι σε συνεχή επαφή με  Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας  και συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια,  ώστε να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις σε επιστημονικό επίπεδο που αφορούν τους τομείς δραστηριότητας της εταιρίας.

 

Ευχαριστούμε ειλικρινά για τον χρόνο που αφιερώνετε για την ανάγνωση της ιστοσελίδας μας και ευελπιστούμε σε περαιτέρω επικοινωνία .

 

 

Κοινωνική Ευθύνη

Στη ΛΥΣΙΣ αναγνωρίζουμε ότι οι άριστες εταιρίες κρίνονται όχι μόνο βάσει των οικονομικών τους αποτελεσμάτων ή της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν αλλά και βάσει της προσφοράς τους προς τα κοινωνικά σύνολα στα οποία δραστηριοποιούνται. Με αυτή την αρχή, προσφέρουμε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μας στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Το χαμόγελο του παιδιού."